Vind!

af Anna Skyggebjerg den 2. november 2011

Da jeg var halvvejs gennem min første graviditet, havde min læge nerve til at sige, at nu behøvede jeg sådan set ikke tage mere på i vægt. Så skiftede jeg læge og spiste videre. 

Hvis du er gravid eller planlægger at blive det, og er klogere end jeg var, så vil du nok gerne vinde denne bog: Træn dig til en bedre fødsel. Den er blevet sendt til mig uopfordret fra forlaget. Og helt ærligt: Jeg har altså ikke brug for den! Samme forlag har også sendt mig en bog om plastickirurgi og en om vægttab og en, som hedder Vinke, vinke med min pik. DEM HAR JEG HELLER IKKE BRUG FOR, ELLERS TAK.

Træn dig til en bedre fødsel indeholder cirka en million fotos af ret nemme fysiske øvelser særligt for gravide. Og den skrevet af en kvinde, som har født 4 børn. Det burde være anbefaling nok.

Læg en kommentar – så trækker jeg en vinder på fredag!

{ 11 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 2. november 2011 kl. 22:59

Åh Anna – jeg griner så tårerne triller. Love your humour!

Trine 3. november 2011 kl. 11:27

Den kunne jeg måske godt have brug for!

Louise T. 3. november 2011 kl. 11:32

Også lidt sjovt at “mandebogen” er skrevet af en kvinde :-D

Birgitte 3. november 2011 kl. 14:55

Jeg er hverken gravid eller har tænkt mig at blive det. Men jeg kender en sød pige, der er meget førstegangs gravid. Så meget at hun faktisk ligger hjemme på sofaen med kvalme. Så hende vil jeg glæde med bogen, hvis jeg vinder :-)

Sofie 3. november 2011 kl. 18:50

Fantastisk!

Kira Gall Henriksen 3. november 2011 kl. 21:11

Der fik jeg så lige kaffen i den gale hals. Tak for det. :-) Selvom du ikke er målgruppen, så er det jo en fantastisk ide :-)

SofieW 4. november 2011 kl. 12:19

Hov – kan det stadig nås? Jeg er heller ikke gravid, men har planer om at blive det igen på et tidspunkt, og da min første fødsel gik rent af h til, kan det kun blive bedre, så jeg har tænkt mig at gøre alt hvad jeg kan!

Susanne 4. november 2011 kl. 19:58

Hej,
Efter at have mistet 3 graviditeter på halvandet år, er jeg i knap så god form, som ved første graviditet (lidt for meget trøstespisning..). Så hvis jeg vinder bogen, så vil jeg bruge den til at komme i form til næste graviditet, så kroppen har de bedst mulige betingelser.

Grethe 4. november 2011 kl. 20:02

Hehe, kan da ikke forstå, du ikke har brug for vinkebogen. Den lyder da… inspirerende?
Jeg er til gengæld gravid i 7. måned og kunne godt bruge en sjovere fødsel end sidst!

Rikke R 4. november 2011 kl. 22:20

Hahaha der er et forlag, der ikke kender sin målgruppe:-)
Den vil jeg gerne vinde:-)

Rim El Sammaa-Aru 28. december 2011 kl. 16:53

Hmmm ret interessant at se min bog “Træn dig til en bedre fødsel” omtalt på humoristisk vis:)
Håber da bestemt, at vinderen af bogen har haft omend ikke fornøjelse med, at læse den så sved på panden. Kom godt ind i det nye år.

Skriv en kommentar