Vinderne af “Introvert” er….

af Anna Skyggebjerg den 25. september 2013

trukket af Jacob. Kriterierne er højst personlige, men netop derfor lige så tilfældige som når det er maskinen Random Number, der finder vindere.

De 3 vindere af Introvert er:

Nr. 7 (fordi det er et heldigt tal, angiveligt) = Rebekka

Nr. 67 (fordi det lyder godt…) = Bolette

Nr. 108 (fordi Jacob gerne vil blive 108 år) = Karin

Til lykke, I tre. Send mig jeres adresser på mail@annaskyggebjerg.dk, så er der bøger på vej.

Tak til alle, som deltog! Jeg lover, at der snart kommer flere give aways.

PS: Min veninde Annette har i dag sendt mig billeder, som jeg iler med at dele. Det er et bibliotek for én person. Det indeholder 60 bøger, som er udvalgt af 20 forskellige mennesker. Man kan reservere tid til at komme på biblioteket i en time eller en dag. Men der er altså kun plads til en enkelt låner ad gangen. Jeg vil gerne have en dag! (Men jeg vil have en pude og et tæppe med + te og kage.)

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Tanja Back 25. september 2013 kl. 22:11

Kære Anna ( jeg skriver “kære” selv om jeg ikke kender dig personligt, men fordi at jeg, det til trods, deler noget med dig, som er meget personligt. Nemlig det at være massivt introvert).
Jeg har købt din bog “Introvert” . Jeg har læst den. Jeg har sovet med den under min pude fordi jeg havde brug for at være tæt på de vise ord. Og så har jeg anbefalet den, til alle der har ville lytte til min lovprisning. Tak. Den har hjulpet mig til at se og forstå at jeg ikke er sær, bare fordi jeg ikke har lyst til at deltage i diverse fester og familietam-tammer. Og når jeg så alligevel en sjælden gang bevæger mig derhen, har mest lyst til at være i køkkenet og regne ud hvornår jeg kan tillade mig at gå igen. Der er også andre der har det som mig. Tak. Bogen har også hjulpet mig til bedre at forstå min ekstroverte teenagedatter, som hele tiden har behov for at være sammen med så mange veninder som muligt ad gangen og før hun forlader en veninde, har planlagt det næste. Det er ikke bare fordi jeg er gammel (?!) (44 år) og hun er ung (17år) og fuld af krudt. For da jeg var 17 ville jeg hellere nyde mit eget selskab sammen med en god klaverkoncert af Mozart end jeg ville sladre med og om de andre piger og drenge. Forklaringen ligger i, at jeg er introvert og ikke bare en lille smule, men så meget at det grænser sig til at være sært. Så tak! ( og undskyld for manglen af kommaer). Kærligste ( jeg skriver “kærligste” fordi se 1. parentes) hilsner Tanja Back

Vivi 28. september 2013 kl. 20:52

Hej Anna

Sikke en skøn ide med det dejlige bibliotek. Hos mig kan du få lov til at få sådan en hel dag i baghaven. Du skal bare sige til. Min søde mand har nemlig bygget en dejlig hytte på ‘ben’ lige under et egetræ. Når jeg ligger der og læser og bare nyder lyden af hvislende blade og vind, tænker jeg altid, hvorfor rejste du helt til Frankrig for at slappe af i sommers.

Anna Skyggebjerg 28. september 2013 kl. 21:06

Vivi, hold da op! Sådan en hytte er en drøm!

Tanja, Tak for din dejlige kommentar. Det er lige sådan en tilbagemelding, der gør det dybt meningsfuldt at have skrevet Introvert”!

Skriv en kommentar