Zen Cataldo dag 10, mandag den 23. november

af Anna Skyggebjerg den 23. november 2009

I dag er jeg nået så langt med arbejdet, at jeg holder fri fra det. Alle dagene hernede er på sin vis fridage, fordi jeg er ansvarsfri. Ikke en eneste af de mange daglige detaljer, jeg plejer at holde styr på, er mit ansvar. Jeg har vikar på. Og han har travlt. På afstand af dagligdagen går det op for mig,  hvor mange detaljer der faktisk er, når man holder styr på  en husholdning med fire aktive medlemmer og en inaktiv kat.  Det er en tanke værd, om ikke man kunne forenkle livet lidt, så der blev færre detaljer – og mere fokus på det enkle og nære? 

På denne arbejdsfri fridag har hele 3 af den slags ting gjort mig glad: 

1

En sød italiensk pige har skiftet mit sengetøj og mine håndklæder. Hvilken luxus! Det hele dufter af fremmed vaskepulver og frisk luft, for det har hængt til tørre ude i haven.  Bløde kærtegn.

2

Hvert kvarter slår kirkeklokkerne. Men klokken 12 spiller de klokkekoncert! Alle kirker i området (og der er mange) spiller forskellige melodier og skaber en så poetisk lyd og stemning,  at det kilder i maven af fryd. 

Katedralen i Amalfi

3

Jeg har gået tur i haven, trukket vejret i bund –  og mødt Frederik, der holder siesta. Og se med hvilken selvfølgelig egenomsorg: 

Frederiks siesta

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Dora 23. november 2009 kl. 22:28

Wow, hvor er det bare en oplevelse for sindet, at følge med i din blog. Jeg kunne godt tænke mig at høre kirkeklokkerne i disse fredfyldte omgivelser du er i. :0) Tak for du deler med os. Rent sengetøj er altid dejligt. :0)

Skriv en kommentar