Zen og kunsten at køre mountainbike

af Anna Skyggebjerg den 10. august 2010

Vil du med ud at køre mountainbike i Hareskoven?

Jeg garanterer, at det bliver sjovt.  Hvis ikke på grund af bakkerne, så fordi vi kører sammen med nogle meget, meget sjove bloggere:

Annamette Fuhrmann, Lykke Rix og Maren Uthaug.

What’s not to like??

Vi kører tirsdag den 24. august kl. 17.30-19.30 fra Mtb-Tours på Gammel Hareskovvej 321.

Det koster 80 kroner, hvis du har din egen cykel, men 250 kr., hvis du skal leje cykel af Mtb-Tours. Og så følger der en instruktør med, som guider os gennem skoven og gearene.

Skriv her på bloggen, om du kommer – eller skriv på mail@annaskyggebjerg.dk – så sørger jeg for at melde os til hos Mtb-Tours og fedte for lidt VIP-behandling.

Jeg glæder mig til at se dig!

PS: ALLE kan klare det. Du behøver ikke at have prøvet at køre mtb før. Du får grundig instruktion, inden vi kører og mens vi kører. Og du behøver heller ikke at have cykeltøj på: Kom i almindeligt sportstøj og nogle sko, som gerne må blive mudrede. Lidt ligesom mig på det her billede…..

Emma Lewis Emma Lewis in action during the elite women's downhill practice at the 2009 Australian Mountain Bike Championships held at Stromlo Forest Park January 24, 2009 in Canberra, Australia.  (Photo by Stefan Postles/Getty Images) *** Local Caption *** Emma Lewis


{ 1 trackback }

Forresten… | H e l e  3  t i n g
16. august 2010 kl. 22:45

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

360 grader rundt om kræft 11. august 2010 kl. 10:15

Øv øv det ville jeg rigtig gerne, mon i gør det igen en anden gang?

Alternativt skal i være velkommen her oppe i “min ” skov, Grib skov, jeg tager jer gerne på en guidet tur i skoven….gratis :-)
Kh Annette

Louise Klinge Nielsen 11. august 2010 kl. 16:44

Jahh, hvor det lyder skønt. Jeg vil rigtig gerne med og vil også nævne det ovre på Hold Af-bloggen. Tak for det gode initiativ Anna.

Skriv en kommentar