Fredag den 22. marts

af Anna Skyggebjerg den 22. marts 2013

“Introvert – Stå ved dig selv” er udkommet i dag – og den har fået en finere start på livet, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. For Boghandleren på Godthåbsvej var pyntet op. Og der var til tider nærmest stuvende fuldt af venlige bog-mennesker. Tak til alle, der mødte op! Tak til alle, som har stået hos, mens bogen var undervejs! Og tak til verdens bedste boghandel!

Se lige denne udstilling bag disken:

Og se så lige kagebordet med elegante , guldrandede kopper, lyserøde, japanske servietter og kager med små bogforsider:

PS: Kan du ikke få nok snak om introverthed, så lyt med på Radio 24/syv  i morgen lørdag kl. 7.30 (ja, om morgenen!). 

{ 2 trackbacks }

Tirsdag den 7. oktober | H e l e  3  t i n g
7. oktober 2014 kl. 11:34
Tirsdag den 10. februar – Give away! | H e l e  3  t i n g
11. februar 2015 kl. 00:39

{ 9 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Rikke 22. marts 2013 kl. 20:45

Tillykke med “udkommelsen”!!!

Jeg glæder mig til at erhverve mit eget eksemplar i en boghandel i Birkerød .

Kh Rikke

Annette 22. marts 2013 kl. 21:03

Det var et mageløst arrangement. Tak fordi vi fik lov at være med!

Ditte P 22. marts 2013 kl. 23:32

Jeg har snart læst hele bogen! Seriøst, så tror jeg, det er en bog, der kommer til at betyde meget for mig på flere områder. Jeg er SÅ glad for at du har skrevet den og for at jeg nu ejer den :-)

P.S. Og lækre kager.

Anna Skyggebjerg 22. marts 2013 kl. 23:44

Tak, alle 3!
Ditte, dine ord gør til gengæld MIG glad!

Tina Hoeberg 23. marts 2013 kl. 08:44

STORT TILLYKKE ANNA:-) du har om nogen fortjent at nyde succesen…Super godt gaaet!

Rikke 23. marts 2013 kl. 14:34

Stort tillykke, Anna. Det ser rigtig fint ud og det lyder hyggeligt.

Også jeg glæder mig til, jeg kan åbne mit eget eksemplar =)

God weekend.

Tina 25. marts 2013 kl. 19:22

Tillykke med udgivelsen!
Kunne have været skønt at være med – ville have elsket det! – men jeg ligger syg. Så var det dejligt at se billederne og læse om teselskabet. Glæder mig til at læse din bog. Kan helt klart godt bruge fif til at klare større sociale arrangementer – eller bare mindre “nu skal vi lege”-sammenkomster ;-)

Kathrine 26. marts 2013 kl. 20:33

Tak for en fantastisk bog. Jeg købte den for et par timer siden og er ved at vende de sidste sider. Jeg er udpræget introvert, det vidste jeg godt i forvejen, men det er rigtig dejligt at føle sig ‘lidt mere normal’. Der er SÅ mange genkendelige episoder, f.eks. det velmenende surpriceparty som føltes som et overgreb…
Og så gør det jo ikke noget at du har humor ;-)
Er de for øvrigt nogen steder man kan se om/hvor du evt. holder foredrag?

Anna Skyggebjerg 26. marts 2013 kl. 20:37

Kære Kathrine,
Tak for dejlig tilbagemelding!
Hvis jeg bliver booket til et foredrag eller lignende, skriver jeg det på bloggen. Så hold øje!
Kh
Anna

Skriv en kommentar