Mandag den 1. juli

af Anna Skyggebjerg den 1. juli 2013

En af mine venner arbejdede i mange år på sommerkoloni for skolebørn. Når kommunen spurgte ham, hvad der var temaet for kolonien, svarede han, at det var en Der-Sker-Ikke-En-Skid-Koloni. For hans erfaring var, at børnene havde brug for sådan en ferie, hvor der ikke var arrangeret en skid, bortset fra den ugentlige tur ind til købmanden for at hente mere slik.

Her i familien er vi fra i dag taget på Der-Sker-Ikke-En-Skid-Koloni i vores eget hus. Vi bliver her hele ferien, for vi skal geare ned. Og derfor har jeg samlet en stabel bøger, jeg glæder mig til at læse ude på græsset:

Khaled Hosseini Og bjergene gav genlyd har jeg faktisk allerede læst færdig. Den er helt i særklasse fantastisk! Men jeg advarer: Den holder kun få feriedage, de mange sider til trods.

Derfor skal jeg nu igang med David Grossman Kvinde på flugt fra meddelelse  og Katherine Center The Lost Husband. Den sidste roman kender jeg intet til, men den bliver anbefalet af  Brené Brown, hvis to bøger, jeg også skal læse i ferien: The Gifts of Imperfection og Daring Greatly. Brené Brown er hende, hvis TED-talk jeg talte om forleden dag.

Og så skal jeg læse Liselotte Vejborgs Sådan holder du hovedet koldt. En guide til dig, der venter på barn. Jeg venter godt nok ikke på barn, men jeg lærer altid noget af Liselotte, så derfor vil jeg læse hendes seneste.

Jeg ønsker jer alle en sommer fuld af sol og Zen!

På gensyn 1. august.

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Maria 1. juli 2013 kl. 19:49

Kære Anna

Lyder som den helt perfekte sommerferie. Jeg synes det er sjovt, at det er 4 gang jeg støder på The Gifts of Imperfection af Brené Brown inden for de sidste 14 dage! Jeg har den stående på reolen. Så den må læses i ferien…tror universet forsøger at fortælle mig noget.

Rigtig god sommer :)

kh

Maria

Louise T. 2. juli 2013 kl. 11:16

Rigtig god sommer!

Tina 8. juli 2013 kl. 19:01

Kære Anna
Tak for din vidunderlige blog, der altid er værd at læse.
Rigtig god sommer til dig og familien!
Kh Tina

Anna Maria 10. juli 2013 kl. 23:42

Tusind tak for at gøre mig opmærksom på at Brené Brown har skrevet bøger – og så to styks endda. Hendes TED-talk er min “universaltrøster” når livet driller (altså, næst efter gode venner og chokolade selvfølgelig…). Rigtig god sommer og læselyst.

Anne sørensen 14. juli 2013 kl. 22:50

Hej:)
Er ny på din blog, læste artiklen om dig i JP, hvis du viste hvor mang gange , jeg har siddet ude på toilettet og ventet på at det snart kunne blive tid at gå hjem :) og hvis du viste hvor tit jeg har tænkt, hvis bare jeg lige kunne få 1/2 time til at tænke/ rense hjernen:) må vist læse din bog!
Kh en måske introvert

Anna Skyggebjerg 14. juli 2013 kl. 22:55

Kære Anne, Velkommen ombord på bloggen!

papriks 18. juli 2013 kl. 09:03

Hej
Er så glad for at følge dig, men vil lige høre om det er muligt at følge dig med et link til FB, da jeg føler det er svært for mig at følge en med en mail, da jeg er fanges af billeder og altså forstået på den måde, når jeg åbner mail, så kan jeg godt ved en fejl overse besked, men det sker ikke på FB da det er billeder. håber du kan forstå hvad jeg prøver at fortælle.
Mange sommerhilsner
Paprika

Anna Skyggebjerg 18. juli 2013 kl. 10:46

Kære Papriks,
Tak fordi, du følger med!
Hvis du klikker på FB-ikonet “Synes godt om” øverst på bloggens forside, kommer nye blogindlæg op på din FB-side. Prøv det.

God sommer tilbage!

Skriv en kommentar