Mandag den 20. september

af Anna Skyggebjerg den 20. september 2010

Du ved, du har brug for Zen…

1: Når du er ved at tude af skam, fordi du råber af børnene, mens du hjælper dem med lektier.

2: Når du er ved at tude af længsel efter tid uden afbrydelser. Fordi der er 1000 af dem pr time.

3: Når du endelig bryder sammen og tuder. Fordi du får fingrene i klemme i strygebrættet…

Zen-fyldte øjeblikke? Faktisk nej. Ikke overhovedet. Bloody monday!

Men det her reddede nu den sidste del af dagen: Elise har løbet “Støt Brysterne”-løb og kom glad hjem. Hun er i grunden ret så smadder sød, selvom hun er langsom til dansk stil og bagud med blækregning…

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Det Lille Spørgsmål 20. september 2010 kl. 23:08

Åh Anna, her har det også været rigtig mandag. Måske skal vi bare holde fri om mandagen? Jeg stemmer for, og stemmer for zen i stedet.

Kh
Lykke

Julie 21. september 2010 kl. 07:16

Jeg er ret imponeret over at du på trods af alt, alligevel har overskud til at skrive om det herinde. Det er med til at nedbryde forestillinger om perfekte kvinder, og jeg er så glad for at du er så ærlig Anna! Godt det er blevet tirsdag nu, som forhåbentligt bliver bedre og med mere Zen. Om ikke andet så fordi vejret bliver bedre end igår – jeg finder ikke meget Zen i regnbukser… :)

FruGosch 21. september 2010 kl. 08:55

Hos mig var det søndag der fik mig til at tude af skam…..over at have råbt af min søn. Bare fordi han var hamrende umulig og måske bare havde det svært….Og iøvrigt – som din Elise – samtidig er det fineste, sødeste lille (store!) menneske.

Flot hun løber sådan et løb og i det hele taget løber! Hun klarer sig, uanset alt det der med skolen….uddannelse er mange ting. Livets skole er broget og til tider hård. Og ja, hvor er det befriende at blive mindet om, at gode mennesker (du!) også kan komme til at lave små…fejl. Det gør vi andre også ;-)

Knus og rigtig god tirsdag!!

Annette 22. september 2010 kl. 08:33

Jeg elsker når du fortæller om dagens fyldte øjeblikke og fredfulde stunder. Men det er også velgørende, når du en sjælden gang falder af Zen-vognen og beskriver livet som det ind imellem også er.

Louise Klinge Nielsen 22. september 2010 kl. 09:38

Kære Anna,
Jeg har fået en blogaward, og reglerne i blogland siger, at man skal give awarden videre til 7 andre bloggere, der opfordres til at skrive 7 ting om sig selv. Det gør jeg med glæde. Og du skal uden tvivl være en af dem. Nu kan du se, om du har lyst til at tage imod awarden, ellers er det bare helt helt okay.
Kærligste hilsner fra Louise

Anna Skyggebjerg 22. september 2010 kl. 11:39

@Louise: Tak for blogawarden! Jeg tror nu, jeg springer over de 7 ting, for jeg fik en blogaward, som jeg svarede på den 26/8 – og nu er der bare ikke mere at sige om mig:
http://blog.annaskyggebjerg.dk/torsdag-den-26-august/

@alle andre: TAK for jeres kommentarer. Tak for empatien.

Skriv en kommentar