Mandag den 26. maj

af Anna Skyggebjerg den 26. maj 2014

Nu er der plads i hjertet og kalenderen til at Brevkassen kan svare på nye spørgsmål. Derfor….

…hvis du tumler med noget, så se her.

(tegning af Maren Uthaug)

Bogen udkommer først til februar. Og jeg VED godt, man ikke skal kede nogen med noget i så lang tid i forvejen. Det er bare det, at jeg brænder for den bog… Jeg er vild med memoir-genren, hvor man bruger sine egen erfaringer, folder dem ud og skriver om dem på en måde, så de bliver relevante for andre. Det er lige der, hvor andre kan bruge mine erfaringer, at de giver mest mening for mig.

Den bedste TED Talk, jeg nogensinde har hørt, handler om netop det: Om at skabe mening og identitet gennem de svære ting, der sker i livet. Og om at dele det med andre. Foredragsholderen hedder Andrew Solomon  - og foredraget hedder How the worst moments in our lives make ud who we are

Den TED Talk er rørende smuk og afsindigt klog. Den tager 20 minutter. Men, synes jeg, bør lyttes til flere gange.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Anja 26. maj 2014 kl. 15:17

Det er ikke spor kedeligt, men tværtimod meget givende at høre om din bog! Uanset hvornår den udkommer.
Tak for indblik i dine værdifulde erfaringer og refleksioner!

Venlig hilsen
Anja Nielsen

Skriv en kommentar