Søndag den 3. november

af Anna Skyggebjerg den 3. november 2013

Har du noget, du vil spørge om? 

Hvis du har du læst med på bloggen gennem de seneste uger, ved du, at jeg er igang med en ny bog, der har form som en brevkasse. Hvor du stiller spørgsmålene, og jeg svarer. Langt, personligt og – naturligvis –  hamrende klogt….

Det ser sådan her ud, når jeg svarer. Ifølge fabelagtige Maren Uthaug:

 

Hvad du kan spørge om

Kærlighed, skilsmisse, familie, børn, venskaber, sorg, sex, krop, køn. Livet og døden. Verden og omegn. Faktisk hvad som helst, der er vigtigt for dig. (Dog må jeg takke nej til at svare på flere spørgsmål om introversion, desværre.)

Hvordan du sender dit spørgsmål

Du sender spørgsmålet anonymt. Underskriv med fiktivt navn eller “På randen af vanvid” eller…

Du kan sende dit brev på flere måder:

1: Send det til mail@annaskyggebjerg.dk

2: Send det med kongelig post til Anna Skyggebjerg, Fuglebo 19, 2000 Frederiksberg

Hvordan jeg svarer

Jeg svarer dig privat. Dit spørgsmål og mit svar bliver fremover IKKE lagt på bloggen. Men vil indgå i bogen om… laang tid. 

Jeg lover det her: Jeg svarer, hvis jeg mener, jeg har noget at bidrage med. Jeg gør mig umage. Jeg tager dig alvorligt. Og mit udgangspunkt er altid empati (jeg har ingen intentioner om at misbruge nogens tillid ved at være nedgørende eller gøre mig klog og sjov på andres bekostning).

Jeg lover til gengæld ikke, at jeg svarer på alle spørgsmål. 

Du kan se eksempler på spørgsmål og svar lige her:

Hende, som ikke er forelsket i sin mand.

Hende, hvis mand er ved at forlade hende.

Hende, hvis mor er syg .

Hende, hvis søns far har valgt sønnen fra.

Jeg håber, du har lyst til at skrive (også, hvis du er en mand!).

 

{ 5 trackbacks }

Tirsdag den 14. januar | H e l e  3  t i n g
14. januar 2014 kl. 11:43
Tirsdag den 25. februar | H e l e  3  t i n g
25. februar 2014 kl. 21:24
Vær med i en bog! - Bogliv
19. marts 2014 kl. 09:44
Onsdag den 2. april | H e l e  3  t i n g
2. april 2014 kl. 19:26
Tirsdag den 13. maj | H e l e  3  t i n g
13. maj 2014 kl. 22:08

{ 0 comments… skriv en nu }

Skriv en kommentar