Onsdag den 19. februar

af Anna Skyggebjerg den 19. februar 2014

Vær med i min nye bog…

Det  er en fornøjelse at arbejde på den nye bog, den med brevene fra jer. Det er meningsfuldt og sjovt. Og ja, det er også det litterært sværeste og emotionelt mest krævende, jeg nogensinde har skrevet. Men jeg brokker mig ikke, for jeg er heldig at få lov at skrive den bog. Den er et hjertebarn.

Nu er der plads til dit brev på mit skrivebord!

Så skriv, hvis der er noget, der ligger dig på sinde, som du kunne tænke dig mit blik på. Parforhold? Krop? Alder? Forældre? Søskende? (Men desværre: Jeg er nok nødt til ikke at svare på flere spørgsmål om at være introvert…)

I dette blogindlæg kan du læse mere – og der er også link til eksempler på breve og svar. Værd at læse, synes jeg faktisk.

PS: Maren Uthaugs tegning af mig, som svarer på spørgsmål:

Skriv en kommentar