Onsdag den 2. april

af Anna Skyggebjerg den 2. april 2014

Jeg arbejder på den nye bog, brevkassebogen. Og det er en udsøgt fornøjelse. Jeg har lige svaret en kvinde, som jeg håber at have givet mod til at tænke lidt anderledes om sig selv – og til at takke ja til en date. 

Nu skal jeg igang med et fantastisk brev fra en kvinde, som skriver om sin ægtefælles tidligere hustru, moderen til ægtefællens to børn. Eks-hustruen opfører sig uantageligt. Hun sender vrede mails og sms’er til sin eks-mand, som hun bestemt ikke burde have sendt, og gør brevskriverens ægtefælle ked af det. Og naturligvis derfor også brevskriveren, der lyder som et umådeligt empatisk menneske.

Det er den korte version…

Indspark til mit svar modtages gerne! Hvilke erfaringer har I med at imødegå grænseoverskridelser fra ægtefællers eks’er?

PS: Dagens snapshot er Malamuttens Mærkelige Sovestillinger. 

 

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Birgitte B 3. april 2014 kl. 08:23

Min erfaring er: Slug så mange kameler man kan – og vælg dine kampe med omhu! Lad være med at svare på disse emails/sms. Lad være med at puste til konflikten. Støt din partner og sig, at vi er et team og skal nok komme igennem sammen. Der er kun én taber og det er børnene. Vi andre kan være de voksne og trække på skulderen.
En anden tilgang er at invitere til et møde. Der er ikke mange, der ikke kan se/lytte til fornuft når man sidder overfor hinanden. Vælg en neutral grund, ikke hjemme hos en af parterne.

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 4. april 2014 kl. 07:07

Hvis de bliver ved, kan det være nødvendigt at kutte kontakten, alene for at beskytte sig selv, indtil da, elsk dine fjender.

Skriv en kommentar