Tirsdag den 13. marts

af Anna Skyggebjerg den 13. marts 2012

Apropos gårsdagens blogindlæg om generøsitet tænker jeg på… kan man blive for generøs? Så generøs, at det virker mistænkeligt?

Når Anton Berg åbner en butik på Strøget og forærer æsker med chokolade væk helt gratis (bortset fra den gode gerning man skal yde for at nyde), kan det så være, der er nogen, som ikke stiller sig i kø, fordi de tænker, at der da må være noget lusk med i spillet? Der er sikkert slet ingen fyld i de chokolader, siden de er gratis?!

Og når jeg sætter min aller bedste bog til salg på bloggen for 35 kr., fordi jeg gerne vil have den ud til så mange læsere som muligt og forandre deres liv, kan det så være, der er nogen læsere, som ikke stiller sig i kø, fordi de tænker, at der da må være noget lusk med i spillet? Der er sikkert slet ingen fyld i den bog, siden den er så billig?!

Jeg spørger bare. Fordi der faktisk i går var en læser som skrev til mig, at hun ikke havde fået købt Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor - for hun syntes, det var mærkeligt, den er  billig.

Kan man være for generøs? Og ende med at føle sig til grin? For sine egne penge. 

Du kan læse mere om Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor her

 Du kan læse de første sider gratis her

Du kan købe e-bogen for 35 kr her.

Tak for din støtte!

{ 9 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise T. 13. marts 2012 kl. 12:40

Jeg er måske gammeldags, men jeg har svært ved at købe e-bøger… For mig føles det mest rigtigt, at kunne læse dem i papirform og med en god kop te ;-)

Tina 13. marts 2012 kl. 13:27

Jeg håber sandelig ikke, man kan være for generøs! Jeg sælger nemlig danskkurser til udlændinge og jeg håber da, at grunden til, jeg ikke er den, der bliver stormet med henvendelser bl.a. kan skyldes, at det er fordi jeg ikke er et af de store sprogfirmaer og ikke, at mine kurser oftest er billgere end andres!!
Har den ene af dine bøger som e-bog og en anden i reolen :-)

Sandra 13. marts 2012 kl. 13:49

Jeg har benyttet mig af ovenstående (skønne!!) tilbud og nyder (dagligt!!) godt af det!
:-)

Diana 13. marts 2012 kl. 19:53

Hm, jo, jeg tror faktisk nok, at nogle mennesker kun tror, at der er kvalitet, hvis prisen antyder det.
Mennesker som – måske? – er for desillusionerede til at tro på, at nogen faktisk nærmest forærer ting væk for at være generøse eller sprede et budskab.
Heldigvis tror jeg også, at trenden er ved at vende…det er en forunderlig verden, vi lever i.

Gisela 14. marts 2012 kl. 08:37

Kære alle læsere.
Bogen er LAAAANGT mere end 35 kr. værd – jeg kan på det varmeste anbefale den.
Man kan ikke sætte en pris på generøsitet – eller visdom. Og derfor afspejler denne bogs pris heller ikke på nogen måde indholdet.
God læselyst.

Anna Skyggebjerg 14. marts 2012 kl. 09:36

Sandra og Gisela: Af hjertet tak!
Diana: Jeg ved, du har ret i, at verden er forunderlig. Jeg håber, du har ret i din trend-spotting! Vi kan jo være med til at få vendingen til at ske!
Louise: Jeg deler din kærlighed til papirbogen. Men hvis man vil øve sig i at holde af e-bogs formatet, er det et godt sted at begynde med en bog til 35 kr.

gravidgrahvad 14. marts 2012 kl. 10:55

Anna, vil du måske ikke være så sød at forklare, hvordan det fungerer med en e-bog? Det er sådan set den primære årsag til, at jeg ikke har købt den. Skal jeg bruge særlige programmer til at downloade den og læse den i? Kan jeg på en eller anden måde overføre den til min iPad eller iPhone, så jeg kan læse den der?

Vær sød at hjælpe min teknologi-angst lidt på vej. :)

Anna Skyggebjerg 14. marts 2012 kl. 13:15

Kære gravidgrahvad,
Tak for det spørgsmål! Inderligt relevant!!

Det foregår sådan her: Når du har betalt bogen, modtager du kort efter en mail med bogen som vedhæftet fil. Det er en helt almindelig PDF-fil, som du kan åbne på din computer, på din iPad eller din smartphone. Så der kræves ingen særlige programmer eller e-readers.

Fordi det er en PDF-fil, er tekstsiderne rigtigt fine grafisk. Ligesom du kan se i den gratis prøve: Der er illustration på siderne. Det kan man ikke så nemt lave i de andre formater.

Til gengæld betyder det faste format, at du ikke kan forstørre og formindske teksten, som du kan på en Kindle Reader, for eksempel. Men da der som bekendt står meget lidt tekst på hver side, er det generelt ikke noget problem.

Siderne – med de fine illustrationer – kan printes enkeltvis, så du kan hænge netop den side op på spejlet i badeværelset/på hoveddøren/…/…, som lige aktuelt inspirerer dig mest.

Kærligst,
Anna
PS: Når du har en iPad og en iPhone, synes jeg ikke, du kvalificerer til gruppen af teknologi-angste. Jeg ved det, for jeg er formand for den gruppe!! ( iPhone og iPad er helt udenfor min tekniske rækkevidde, desværre.!)

Kitt 13. september 2012 kl. 10:29

Kære Anna – nu kan jeg også melde mig ind I den exclusive klub for dem der har læst “Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor” ……. Og den er alle pengene værd plus mere til. Samtidig er jeg nok lidt gammeldags (ifølge mine børn) og vil helst (læs: udelukkende) læse bøger på papir, så jeg lavede din e-bog om til en fin booklet i farver.

Da jeg havde læst er par sider besluttede at jeg ville læse bogen over flere dage, for så ville jeg have tid til at tænke over dine ord, men jeg kunne ikke lægge bogen fra mig og slugte bogen i en lang køre. Undervejs og efterfølgende sætter bogen jo rigtig mange tanker i gang, hvilket betød at jeg senere måtte skyde tankerne lidt på afstand med en krimi, så jeg kunne falde i søvn.

Jeg har spekuleret over om man én gang for alle kan beslutte sig til at være en god nok mor eller om det ikke er en beslutning, som man må repetere løbende. Jeg tænker i hvert fald, som mor til to søde døtre, men også eks-kæreste til en knap-så-sød mand, at ens ”mor”-skab konstant bliver udfordret, så det kan være svært at holde fast ved beslutningen. Det har det i hvert fald været for mig.

Jeg kan genkende rigtig mange af dine tanker og handlinger i bogen fra mig selv, men aldrig relateret dem til værende en del af en proces hen imod at blive verdens bedste mor for min børn, men du har jo helt ret.

Jeg vil helt sikkert finde min nye bog frem igen for at blive mindet om, hvilke handlinger og tanker jeg også gøre for at holde fast i beslutningen, at jeg er en GOD NOK MOR.

Skriv en kommentar