Tirsdag den 14. april

af Anna Skyggebjerg den 14. april 2015

“Du ligner et jordegern, der har gemt alle nødderne i højre kind”. Sagde Elise til mig i dag. Og hun har fuldstændig ret.

Derefter sagde hun: “Jeg har købt en donut til dig, for den er nem at tygge.” Også det har hun ret i: En donut er så nem at tygge, at jeg kan gøre det i dag, dagen efter operationen. Det synes jeg, den tandkirurg skulle tage og skrive i sit informationsmateriale. Der, hvor hun skriver, at dagene efter operationen skal man indskrænke sig til at spise “blød kost”…. lige der bør der tilføjes: “for eksempel donuts.” 

Så det har været en god dag: Donut OG besøg af en kvinde, jeg lige har lært at kende, fordi hun anmeldte Kærlig hilsen Anna. Hun viste sig at være sådan en kvinde, man helst ikke vil lukke ud af huset, når hun først har sat sig i karnappen. Og hun havde godbidder med til Asger!

Hvilke kvinder ville du gerne have bænket omkring dit bord, hvis der var frit valg på alle hylder? Jeg tænker, at jeg vil invitere i hvert fald de her:

Michelle Obama, Hillary Clinton, Madeleine Albright, Cheryl Strayed, Mary Oliver og Elizabeth Gilbert (dvs. 3 politikere og 3 forfattere) – og så selvfølgelig selveste Pema Chödron.

Jeg ville naturligvis ikke få sagt en lyd i det selskab, men det gør ikke noget. Jeg ville tage noter og være lykkelig!

Her er et foto af Mary Oliver, hende som har skrevet det digt, hvis slutning er et af mine yndlingscitater (og derfor med i Kærlig hilsen Anna):

Tell me, what is it you plan to do

with your one wild and precious life?

PS: Det siger sig selv, at Mary Olivers hund også er inviteret. Hun – Oliver – har skrevet en bog med titlen Dog Songs. En kærlighedserklæring til de hunde, der har beriget hendes liv. Den bog ønsker jeg mig.

{ 2 trackbacks }

Dagen idag med regndråber og sol indeni - Ib By Heart
16. april 2015 kl. 10:12
Onsdag den 29. april | H e l e  3  t i n g
29. april 2015 kl. 20:14

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

tina nymann 15. april 2015 kl. 09:18

God bedring og dejligt at du allerede kan indtage ‘blød kost’;-)

Anna Skyggebjerg 15. april 2015 kl. 17:01

TAK, Tina!

Skriv en kommentar