Tirsdag den 14. januar

af Anna Skyggebjerg den 14. januar 2014

Jeg er lige blevet færdig med et svar til en kvinde, som har skrevet til Brevkassen. Et af de  svar, du ved, som bliver til en bog om et års tid. 

Brevet handlede om kvindens forhold til sine søskende. Brevet inden var fra en ung pige, som havde fået en abort – og kæresten havde slet ikke været der for hende. Hun spurgte, hvad hun skulle gøre? Og brevet inden det, var fra en kvinde, som er forelsket i en 25 år ældre mand. Går det an, og kan man tillade sig at få barn sammen?

Jeg elsker at få brev. Og jeg glæder mig til at dele breve og svar med jer. For jeg er helt overbevist om, at vi kan lære noget af hinandens liv. Jeg er tilhænger af Marge Simpsons filosofi: Our differences are only skin deep, but our sames go down to the bone.

Har du noget, du vil spørge om, så se her, hvordan du gør.

Der er sjovt nok ingen af jer, som har skrevet noget om krop eller moderskab. Er jeg virkelig den eneste, som har issues der?

Maren Uthaugs tegning af mig, som svarer på brevkasse-spørgsmål:

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Lea 19. januar 2014 kl. 23:24

Kære Anna

Jeg er ét stort krops- og moderissue. Men jeg har ikke noget at spørge om i den forbindelse – og kunne forestille mig, at det er det samme for mange andre – det er bare slåen i eget hoved. Heldigvis tror jeg også, at jeg er meget andet end det.
Men jeg vil glæde mig til at læse, hvis der faktisk er nogen, der kan formulere det som spørgsmål til dig.
God – struktureret – arbejdslyst og tak for dig og bloggen.

Skriv en kommentar