Torsdag den 23. april

af Anna Skyggebjerg den 23. april 2015

Jeg har forsømt bloggen. Undskyld. Og i dag har jeg på ingen måde tid til at blogge. For jeg er alene hjemme, så jeg har ting, jeg skal….

Jacob og hans bedste ven har valgt ikke at blive konfirmerede. I stedet er de og deres fædre i dag taget på en kort dannelsesrejse til Athen. For dem betyder det Akropolis og kød på trækulsgrill. For mig betyder det til gengæld Seng og comfortfood. Win-win. 

Jeg elsker Ægtefælle. Og vi er gode til at give hinanden plads til daglig; vi har jo vores knibetangs-ritual. Men jeg elsker også at være alene hjemme (nå ja, Elise er her altså også – og vores mini-zoo, men du ved, hvad jeg mener).  

Her er Hele 5 ting, jeg holder fest med, når jeg er alene hjemme (60% af dem finder sted i sengen):

  1. At lytte til TED-Talks og amerikanske radioprogrammer
  2. At læse 
  3. At spise hvad der passer mig, når det passer mig (uden skelen til “almindelige spisetider” og “familiens samlingspunkt”!)
  4. At se tv
  5. At arbejde igennem
I aften er planen at begynde på en ny roman, som jeg har været så heldig at få foræret, selvom den først udkommer om en måned: Lars Myttings Svøm med dem som drukner. Og så er der i dag kommet Letter in the mail. Det er i sig selv en fest at åbne et brev fra et menneske, jeg ikke kender. Jeg kan også godt nå en TED-Talk. 
Til inspiration: De seneste TED-Talks, jeg har hørt, er disse:
Dame Stephanie Shirley: Why do ambitious women have flat heads? 
Monica Levinsky: The price of shame 
His Holiness the Karmapa: The technology of the heart 
Min fest begynder nu. I soveværelset. Som er dagens Island of Calm, når nu jeg ikke har den ægte vare:
 
 
 
 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Pia 23. april 2015 kl. 21:18

Jeg gad godt være alene hjemme sammen med dig. Så kunne vi hilse på hinanden ved køleskabet og ellers bare ja, være alene. Home alene. Enjoy!

Tania 23. april 2015 kl. 21:56

Wauw… Nyd det. Jeg elsker at være alene hjemme, men får nogle gange dårlig samvittighed over at jeg elsker det. :)

Marianna 24. april 2015 kl. 10:58

Jeg håber du nød din dag. I dag er min dag. Kæresten har nogle gange aftenluk, det betyder han først er hjemme omkring midnat. Dagen her kommer også til at stå på læsning, ren afslapning på sofaen med vores mini zoo, og en god omgang lige-hvad-jeg-har-lyst-tid-mad/snack! Mumsfilibabba.

Skriv en kommentar